FastBit

Vezi toate articolele

Plusul tău de profesionalism

Partenerii Microsoft sunt împărțiți în două grupuri principale: Silver și Gold, Fastbit fiind partener Gold. Cu toate acestea, ce înseamnă aceste categorii pentru dumneavoastră atunci când căutați partenerul Microsoft perfect?

Un partener Microsoft Gold este un partener angajat să obțină atât cel mai înalt nivel de asistență pentru clienții săi cât și o relație foarte bună de colaborare cu Microsoft. Prin obținerea certificării Microsoft Gold Partner, demonstrăm că suntem dedicați tehnologiilor Microsoft.

Beneficiile partenerilor Microsoft Gold constau în garantarea asistenței profesionale de specialitate și este cel mai înalt nivel la care poate ajunge un partener Microsoft. Fastbit este recertificat anual ca partener Microsoft, motiv pentru care puteți fi siguri că transformarea afacerii dumneavoastră este pe mâini sigure cu noi.

Se spune că partenerii certificați Microsoft Gold au un nivel ridicat de competență și expertiză în ceea ce privește tehnologiile Microsoft, precum și cele mai bune abilități pentru implementarea soluțiilor, iar noi confirmăm aceste afirmații.

De ce să alegi un partener Microsoft Gold?

Indiferent dacă achiziționați un produs Microsoft sau evaluați un potențial partener IT pentru organizația dumneavoastră, recenziile și certificările inginerilor IT vă sunt foarte folositoare pentru a vă ajuta să faceți alegerea potrivită. Când vine vorba de selectarea unui partener care să vă ajute în implementarea unor soluții moderne pentru afacerea dumneavoastră, este important să faceți o evaluare a competențelor si certificărilor furnizorului.

Colaborarea cu Fastbit în calitate de partener Microsoft Gold va avea ca rezultat patru beneficii principale pentru organizația dumneavoastră:

 

#1 Profesioniști cu experiență și experți în tehnologiile Microsoft

Nu este un secret faptul că atunci când aveți nevoie de sfaturi de la cineva, experiența în industrie joacă un rol foarte important. Știm că nu doriți să acceptați ajutor de la oricine, mai ales când este vorba de infrastructura IT a organizației dumneavoastră.

Partenerii Microsoft Gold au experiența și certificările pentru implementarea proiectelor complexe. Microsoft are standarde și cerințe riguroase, iar partenerii Gold trebuie să se recertifice în fiecare an.

#2 Tehnologii de ultima generație

Tehnologia este într-o continuă schimbare. Gândiți-vă doar la toate progresele realizate în ultimii 5 ani. Problemele de astăzi nu pot fi rezolvate cu ajutorul tehnologiei învechite, astfel afacerea dumneavoastră are nevoie de un partener care să țină pasul cu tehnologia si echipamentele de ultimă generație.

Partenerii Gold actualizează continuu toate certificările și competențele pentru a se asigura că sunt la curent cu cele mai noi tehnologii.  Lucrând cu Fastbit, veți lucra cu o echipă conectată la viitor și astfel vom putea găsi cele mai avansate soluții pentru a rezolva nevoile și cerințele specifice organizației dumneavoastră.

#3 Conexiune directă cu Microsoft

Dacă ați încercat vreodată să intrați în contact direct cu Microsoft, știți deja cât poate fi de dificil să obțineți un răspuns în timp util. Ei bine, partenerii Microsoft Gold au avantajul unei conexiuni directe la Microsoft și la specialiștii lor. În timp ce partenerul Gold poate răspunde probabil la orice întrebări pe care le aveți, acesta poate, de asemenea, să escaladeze direct la Microsoft, dacă este necesar. Partenerilor Gold li se oferă timpi de răspuns garantați de asistență.

#4 Testează înainte sa cumperi

Partenerii Gold au avantajul de a obține licențe pentru demo-uri si proiecte pilot. Acest lucru va oferă posibilitatea de a testa funcționalitățile fără obligația de a cumpăra licențele.

 

Fastbit este mândru să fie un partener certificat Microsoft Gold, care aduce beneficii clienților săi în ceea ce privește serviciile și expertiza tehnică.

Pentru a afla mai multe despre cum vă putem eficientiza și moderniza modul de lucru folosind soluțiile Microsoft, contactați-ne pentru o consultanță gratuită.