FastBit

Vezi toate articolele

Am devenit oficial Microsoft Gold Partner

Aceasta înseamnă că Fastbit este recunoscută ca fiind o companie care oferă cel mai înalt nivel de servicii și asistență pentru clienți.

În esenţă, acest titlu este o garanţie că stăpânim tehnologia şi că Microsoft are încredere în suportul pe care îl oferim clienților. Înseamnă că avem acces la ultimele dezvoltări şi la cel mai înalt nivel de suport. Suportul oferit de Microsoft partenerilor Gold este superior şi se derulează pe mai multe canale: Regional Service Center, Partner Support Comunity, Product Support, Signature Support şi acoperă practic orice scenariu de utilizare. În calitate de partener Gold avem alte priorități în relaţia cu Microsoft şi pentru a rezolva o problemă apărută la implementarea unui produs putem escalada situația până chiar la echipa care a dezvoltat produsul. Prin urmare, vom găsi răspunsuri la problemele tehnice într-un timp mult mai scurt, iar calitatea serviciilor va creşte. Pentru business aceasta înseamnă reducerea riscurilor asociate utilizării unei tehnologii, atât ca implementare cât şi ca intervenţie într-o situaţie de downtime.

Totodată avem acces preferențial la resurse suplimentare, inclusiv licenţe şi subscripţii cloud gratuite pe care să le utilizăm ca trial în proiecte. Putem astfel să testăm strategii, idei, concepte sau funcţionalităţi şi să ne convingem împreună de valoarea adăugată și productivitatea unei soluţii, fără costuri suplimentare. La nivel de echipă, prin Partner University, un centru global de training, angajaţii au acces la documentație şi training pentru a-şi creşte nivelul de competenţă pe anumite arii tehnologice.

Intrați în legătură cu noi pentru a descoperi cum puteți avea acces la servicii IT performante pentru a vă transforma propria companie… în aur, când vorbim despre productivitate.